Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar een leuke date. Echter durft niet iedereen direct op een datingsite gaan. Het blijkt namelijk best lastig te zijn voor sommigen om een profiel aan te maken.

Dating is leuk, maar af en toe lijkt het eerder wel een spelletje Russian Roulette te zijn: je weet nooit écht wat er zal komen - en vaak lijkt het alsof je blindelings een beslissing moet nemen, zonder deze echt te kunnen onderbouwen.

Singles die via een datingsite op zoek zijn naar een leuke date maken hun eerste selectie vrijwel altijd op de profielfoto's van andere vrijgezellen. Ook voor je eigen profiel geldt daarom dat de juiste profielfoto's een enorm verschil kunnen maken in het aantal reacties dat je zult ontvangen. Wat voor foto's gebruik je dus het beste op een datingsite?

Online dating, het is tegenwoordig precies niet te vermijden als je single and ready to mingle bent. Het klinkt dan ook erg aantrekkelijk: je maakt een leuk profieltje en kan daten waar jij dat wil: op straat, in de tram, voor de televisie.

Ahh, dating. Je kan ervoor - of er radicaal tegen zijn, maar op een gegeven moment in ons leven, bevinden we ons allemaal in diezelfde situatie. Van date naar date springen, al dan niet in de hoop om iemand te vinden om bij te blijven kunnen plakken.

Misschien dacht jij dat het eindelijk zo ver was. Na al die vruchteloze conversaties op café, al dat links-geswipe en al die blind dates, dacht jij het eindelijk gevonden te hebben. Waar het ook was, onlangs ontmoette jij de persoon waarvan je overtuigd was hét te zijn.

Als je mensen hoort praten over hoe teleurgesteld ze zijn in het traditionele daten, wil je ze dan niet gewoon vertellen dat zij niet de enigen zijn die zich zo voelen? Meer en meer nieuwsgierige singles wenden zich tot het online daten en betalen veel geld op betalende datingsites.