Onlangs heb ik mijn eerste huis gekocht, en ik ben er helemaal verliefd op. Voordat ik echter “het huis” vond, vroeg ik me af "Is dit huis iets voor mij?" En dat voor elk onroerend goed dat ik zag. Het is een grote beslissing, en ik wilde het niet licht overgaan.

Singles die op zoek zijn naar hun eigen eeuwige huis, kunnen datingsites en -apps zien en zich afvragen: "Is online daten iets voor mij?" Of je nu een date, een afspraakje of een relatie wilt, we denken dat het antwoord is "Zeker ja!"

Net als bij je thuisleven verdient je liefdesleven het beste. Als je online dating overweegt, wil je er niet blind op in springen. Je wilt de tijd nemen om het online daten te bestuderen en erachter te komen of het echt iets voor je is. Hieronder staan vijf manieren om u daarbij te helpen.

# Als u problemen heeft om mensen te ontmoeten.

Sommige mensen vinden het moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten. Misschien ben je verlegen en aarzelend om jezelf voor te stellen. Misschien ben je in een ritme geraakt van rondhangen met dezelfde menigte en naar dezelfde plaatsen gaan. Misschien komt niemand naar je toe, hoe graag je het ook wilt. Wat het ook is, je lijkt nooit nieuwe mensen te ontmoeten, waar je ook gaat en wat je doet.

De meesten van ons komen naar deze plek in het leven, meestal na het afstuderen aan de middelbare school en / of universiteit, wanneer we niet zoveel mensen ontmoeten als vroeger. We werken de hele tijd, we hebben gezinsverplichtingen en andere verantwoordelijkheden om voor te zorgen, of we proberen geen nieuwe dingen. Online dating is een gemakkelijke manier om uit die sleur te geraken en in seconden contact te maken met mensen. Meer dan 49,6 miljoen mensen hebben online dating een kans gegeven, dus waarom zou je er niet bij zijn?

# Als u een beperkt budget heeft.

Daten kan duur zijn - je moet nadenken over de drankjes, uit gaan eten, de daadwerkelijke activiteit (bijvoorbeeld een film, concert of bowlingen) en het vervoer (bijvoorbeeld je eigen auto gebruiken of een taxi nemen). Als je twee of drie dates per week hebt, zullen de kosten snel oplopen en je portemonnee leegmaken.

Online daten is echter een goedkopere optie. Vrijwel elke datingsite heeft een gratis lidmaatschap, dus je kunt het gebruiken zonder te betalen. Meld u aan bij verschillende sites om te zien welke het beste is voor uw behoeften.

Onze favoriet is datepartner.be waar u een profiel kunt maken, foto's kunt uploaden, leden kunt zoeken, flirten en op bepaalde manieren kunt communiceren (bijv. Gratis chatten en berichten ontvangen)

# . Als u niet veel vrije tijd heeft.

Zoveel mensen hebben weken waarin ze de kinderen naar school brengen, naar hun werk gaan, boodschappen doen, naar de dokter gaan, naar de sportschool gaan, langs de bank gaan, de hond uitlaten, inchecken bij de ouders en dan eindelijk thuiskomen net op tijd om te eten, een aflevering van iets op tv te bekijken en een paar uur slaap te hebben. Ik ben moe om alleen die zin te schrijven. Het is gemakkelijk om te zien waarom singles niet veel tijd hebben om te daten, wat enkele uren kan duren van je lange, vermoeiende week.

Met online dating wordt echter praktisch al het werk voor u gedaan. De datingsite stuurt matchsuggesties naar uw inbox op basis van uw specifieke criteria, en alles wat u hoeft te doen is ja of nee. De meeste sites bieden zelfs vragen over ijsbrekers of voorbeeldberichten om naar een match te sturen.

Bovendien kun je dankzij de evolutie van dating-apps 24/7 compatibele mensen vinden - het maakt niet uit of je boodschappen doet, koffie haalt, aan het sporten bent of iets anders. Je kunt vreugde brengen in je dagelijkse routine door te daten wanneer je tijd hebt.

# Als je iemand kent die al ervaring heeft met online daten.

Meer dan 20% van de relaties en 17% van de huwelijken begint online. De kans is groot dat u iemand kent die online een date, een relatie of zelfs een echtgenoot heeft gevonden. Vraag hen naar hun ervaringen en ontvang hun tips zodat u dat succes kunt repliceren.

Een vriendin van mij sloot zich drie weken geleden aan bij een dating-app en ze heeft al iemand gevonden met wie ze is gaan daten. Het is geweldig om haar zo gelukkig te zien, en het laat zien dat het echt iedereen kan overkomen - je moet jezelf gewoon daarbuiten plaatsen.

# Als je al het andere al hebt geprobeerd.

Je hebt de blind dates gedaan. Je bent uitgegaan met de neef van de beste vriend van je collega. Je hebt je vriend een poging gegeven om te zien of er iets is. Je hebt mensen benaderd in bars, clubs, cafe en overal waar je maar kunt bedenken. Aan het einde van de dag, als je ten einde raad bent en niet langer alleen kunt zijn, moet je je wenden tot online dating.

Daten wordt verondersteld een van de leukste delen van het leven te zijn, niet een van de meest frustrerende. Online dating kan het weer leuk maken, zelfs als je bijna opgeeft en het als laatste redmiddel gebruikt.

De betere vraag is: "Waarom zou ik online dating niet proberen ?!"

Misschien is het beste deel van mijn huis dat ik kan doen wat ik wil doen en het mijn eigen maken, en hetzelfde geldt voor online dating. Van uw profiel tot uw zoekfilters tot uw berichten en verder, u bepaalt zelf wat u wilt. Dus in plaats van jezelf af te vragen "Is online daten voor mij?" Als je serieus bent over je liefdesleven, vraag jezelf dan af: "Waarom zou ik niet online daten proberen?"